ENGDE

Rólunk írták..VISSZAJELZÉSEK NÖVENDÉKEINK SZÜLEITŐL ...

...a Zeneiskolánkban végzett nevelésről:


"Nagy segítség nekünk szülőknek, hogy olyan itt hiteles pedagógusok foglalkoznak a gyermekeinkkel, akiknek minden tevékenysége és megnyilvánulása összhangban áll a mi szülői elvárásainkkal, értékrendünkkel."

"A zeneoktatáson felül itt minden gyereknek megtanítják a zene és a többi gyerek munkájának tiszteletét, a helyes viselkedést a koncerteken..."

"Az itt kapott nevelés kiemelkedő jelentőségét gyermekeim tanulmányai alatt folyamatosan megtapasztaltam/megtapasztalom."

"Kiemelt fontosságú (a nevelés) a hangszerórákon és mi nagyon elégedettek vagyunk az zeneiskola módszereivel."

...a Zeneiskolánkban végzett oktatásról:

"Úgy tapasztaljuk, hogy az itt végzett oktatói munka egyik fő vezérelve a személyre szabottság, az igényesség, a bátorítás, buzdítás, hogy a zene legyen egy örömforrás, de emellett nagyon nagy értéke van a szorgalomnak, a belefektetett kitartó munkának."


" Az oktatás a gyerekek képességeihez igazodik."


"Nagy magas színvonalú az oktatás.Türelmesek a tanárok."


"Első gyermekünknél még az intézmény közelsége volt a mérvadó, ám hamarosan az iskola szellemisége, légköre, a tanárok emberi és szakmai kvalitásai tették értékesség számunkra az iskolát."


"A zene fontosságán túl leginkább azt hangsúlyoznám, hogy felbecsülhetetlen érték, hogy gyermekünk formálódó személyiségét ilyen értékes emberek segítenek kibontakoztatni."


"Az iskola minden területen messzemenően túlszárnyalja az elvárásainkat."


"Jó szívvel ajánlom (a Zeneiskolát) és népszerűsítem, szeretem, hogy a zene szeretetének megtartására törekszenek a szakmai munka minél magasabb szintjének elérése mellett."


EGYÉB ELISMERÉSEK


Egykori növendékünk Szarka Eszter és zenekara, A Flirt, első helyezést ért el a Fülesbagoly Tehetségkutató debreceni döntőjében 2022 május 8-án. Szívből gratulálunk nekik!
Szívből gratulálunk Dörnyei Bendegúznak a sikeres felvételi eredményéhez a Yale Egyetemre!

Büszkeséggel tölt el minket, hogy Bendegúz zeneiskolánk növendéke volt: Palatin Eduárd tanár úrnál gitározni tanult 6 éven keresztül. 
Fajszi Karsa és Szarvas Benjámin négykezes kategóriában egyedüli maximális pontszámot értek el, amelynek elismeréseként a zsűri nekik ítélte a verseny Nagydíját, továbbá elnyerték a ZETA különdíját. (XII. Országos Zongora Négykezes és Kétzongorás Verseny, 2021). 
Elismerésképpen a két növendék meg lett hívva a Magyar Rádió Márványtermébe a ZETA ünnepélyes rendezvénye keretében fellépni. 
MŰSOR


Cseh Péter   - Palatin Eduárd tanár úr egykori tanítványa - a JazzMa Muzsikusi Szavazólista 2020 eredményeképp az év gitárosa kategóriában ötödik, az év felfedezettje kategóriájában első helyet ért el.

Szívből gratulálunk!


Fülep Márk -  zeneiskolánk fuvolatanára Artisjus zenetanári díjat vehetett át komolyzenei kategóriában. Tevékenységéről bővebb információk itt érhetők el.

Szívből gratulálunk!